بلینکن:هرگونه اقدام روسیه در مرز اوکراین عواقب جدی خواهد داشت-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

بلینکن:هرگونه اقدام روسیه در مرز اوکراین عواقب جدی خواهد داشت

وزیر امور خارجه آمریکا گفته است:هرگونه اقدام تشدیدکننده تنش از سوی روسیه برای آمریکا و لتونی نگران کننده خواهد بود و هرگونه تجاوز مجدد «عواقب جدی» در پی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، آمریکا امروز (سه شنبه) نسبت به عواقب جدی هرگونه تجاوز (ادعایی) روسیه هشدار داده و «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در سفری که به لتونی داشت در یک نشست خبری در خصوص تحرکات مسکو که از نظر واشنگتن و ناتو غیرمعمول است، ابراز نگرانی کرده و مدعی شد: هرگونه اقدام تشدیدکننده تنش از سوی روسیه برای آمریکا و لتونی نگران کننده خواهد بود و هرگونه تجاوز مجدد «عواقب جدی» در پی خواهد داشت.

روز گذشته آرتیس پابریکس، وزیر دفاع لتونی هنگام بازدید ینس استولتنبرگ، دبیر کل ناتو از نیرو‌های نظامی در این کشور ادعا کرد: لتونی در موقعیتی است که به شدت به حمایت نظامی آمریکا برای مقابله با تهدیدات روسیه نیازمند است.

به دلیل الحاق کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴ و حمایت مسکو از مخالفان در شرق اوکراین، ناتو از ژوئیه ۲۰۱۷ چهار گروه نظامی چند ملیتی را به منظور دفاع از لهستان و کشور‌های بالتیک از جمله لیتوانی، لتونی و استونی در محل مستقر کرده است.

آمریکا این روز‌ها خود را به شدت نگران اختلافات سیاسی میان اوکراین و روسیه نشان می‌دهد و همواره به جانبداری از اوکراین و تجهیز نظامی آن پرداخته است. روسیه نیز از حمایت‌های نظامی آمریکا از اوکراین ابراز نگرانی و اعلام کرده است مسکو هیچ قصدی برای حمله به اوکراین یا دیگر کشور‌های حوزه بالیتک ندارد، اما آمریکا و غرب با اتهام زدن به روسیه به دنبال مشتعل کردن اوضاع در این منطقه هستند.

رابطه میان روسیه و اوکراین همیشه به رابطه آلمان و فرانسه تشبیه شده است، زیرا برلین و پاریس دائما با یکدیگر تنش و نزاع داشتند، اما بعد از آرام شدن اوضاع میان این دو دشمن دیرین، آنان هسته‌ اصلی اتحادیه اروپا را بنیان نهادند. به همین خاطر غرب به هیچ عنوان قصد ندارد اجازه دهد روابط مسکو و کی‌یف آرام شده و این منطقه به آرامش برسد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر