گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

بلینکن:هرگونه اقدام روسیه در مرز اوکراین عواقب جدی خواهد داشت

وزیر امور خارجه آمریکا گفته است:هرگونه اقدام تشدیدکننده تنش از سوی روسیه برای آمریکا و لتونی نگران کننده خواهد بود و هرگونه تجاوز مجدد «عواقب جدی» در پی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، آمریکا امروز (سه شنبه) نسبت به عواقب جدی هرگونه تجاوز (ادعایی) روسیه هشدار داده و «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در سفری که به لتونی داشت در یک نشست خبری در خصوص تحرکات مسکو که از نظر واشنگتن و ناتو غیرمعمول است، ابراز نگرانی کرده و مدعی شد: هرگونه اقدام تشدیدکننده تنش از سوی روسیه برای آمریکا و لتونی نگران کننده خواهد بود و هرگونه تجاوز مجدد «عواقب جدی» در پی خواهد داشت.

روز گذشته آرتیس پابریکس، وزیر دفاع لتونی هنگام بازدید ینس استولتنبرگ، دبیر کل ناتو از نیرو‌های نظامی در این کشور ادعا کرد: لتونی در موقعیتی است که به شدت به حمایت نظامی آمریکا برای مقابله با تهدیدات روسیه نیازمند است.

به دلیل الحاق کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴ و حمایت مسکو از مخالفان در شرق اوکراین، ناتو از ژوئیه ۲۰۱۷ چهار گروه نظامی چند ملیتی را به منظور دفاع از لهستان و کشور‌های بالتیک از جمله لیتوانی، لتونی و استونی در محل مستقر کرده است.

آمریکا این روز‌ها خود را به شدت نگران اختلافات سیاسی میان اوکراین و روسیه نشان می‌دهد و همواره به جانبداری از اوکراین و تجهیز نظامی آن پرداخته است. روسیه نیز از حمایت‌های نظامی آمریکا از اوکراین ابراز نگرانی و اعلام کرده است مسکو هیچ قصدی برای حمله به اوکراین یا دیگر کشور‌های حوزه بالیتک ندارد، اما آمریکا و غرب با اتهام زدن به روسیه به دنبال مشتعل کردن اوضاع در این منطقه هستند.

رابطه میان روسیه و اوکراین همیشه به رابطه آلمان و فرانسه تشبیه شده است، زیرا برلین و پاریس دائما با یکدیگر تنش و نزاع داشتند، اما بعد از آرام شدن اوضاع میان این دو دشمن دیرین، آنان هسته‌ اصلی اتحادیه اروپا را بنیان نهادند. به همین خاطر غرب به هیچ عنوان قصد ندارد اجازه دهد روابط مسکو و کی‌یف آرام شده و این منطقه به آرامش برسد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر